Mirëserdhe në Spurgeonshqip!

Në këtë faqe do të gjeni materiale të ndryshme nga Spurgeon të përkthyera në shqip. Charles Haddon Spurgeon njihet ndryshe edhe si princi i predikuesve. Ndikimi i mesazheve, shkrimeve të tij me hirin e Perëndisë vazhdon edhe sot. Shumë njerëz janë kthyer në besim përmes shkrimeve të tij si dhe shumë besimtarë kanë zbuluar në to një burim të fuqishëm ngushëllimi dhe rritje shpirtërore. Devocionet, premtimet e pėrditshme dhe citimet i gjeni tė pėrditėsuara nė Facebook Spurgeonshqip!

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

E Vërteta e vjetër

«Të vërtetën e vjeter që Kalvini predikoi, që Augustini predikoi, që Pali predikoi, është e vërteta që duhet të predikoj sot, përndryshe do t'i jem i pabesë ndërgjegjes dhe Zotit tim. Nuk mund t’i jap dot formë të vërtetës; nuk di gjë të tillë të limoj cepat e ashpër të një dokrine. Ungjilli i Gjon Noksit është ungjilli im. Ç'ka ushtoi përmes Skocisë duhet të ushtojë përmes Anglisë përsëri.»

 • Për më shumë...
 • Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

  Premtimet e Hirit

  Një premtim prej Zotit mund të krahasohet në mënyrë shumë mësimdhënëse me një çek.I është dhënë besimtarit me pikësynimin për t’i falur diçka të mirë.Nuk është synuar që ai ta lexojë përciptas dhe më pas të ketë mbaruar punë me të.Jo,ai duhet ta trajtojë premtimin si një realitet,ashtu si një njeri shikon një çek.

 • Për më shumë...
 • Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

  Shpëtimi i Spurgeon

  Shumë vetë e dinë se Çarls Spërxhën erdhi te Krishti kur u strehua në një kishë të vogël për t’i shpëtuar një stuhie dëbore dhe aty dëgjoi shpalljen e ungjillit.Disa gabimisht mendojnë se Spërxhën kështu papritur u kthye nga një jetë krejt pagane,në besim te Krishti.Spërxhën vetë tregonte se si kishte vuajtur për shumë kohë nën peshën e mëkatit para se,përfundimisht,të gjente Krishtin.

 • Për më shumë...
 • Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email


Film mbi Spurgeon

New! E re! Citime!

Foto